Îndrăznesc!

De regulă, viața se învârte în jurul alipirii unor frânturi de povești cu care sperăm să construim Întregul. Ce-ar fi, însă, dacă am îndrăzni pentru un moment să dispersăm ideea Întregului și să ne concentrăm pe un singur Fragment?

Îndrăznesc!

Restaurantul Fragment este un spațiu complet atipic, esențialmente diferit de ansamblul din care face parte și pregătește pentru clienții săi o experiență cel puțin specială. Denumirea de Fragment este inspirată dintr-o nepotrivire de caracter evidentă între spațiul restaurantului și Arena în care se află. Localul se separă de contextul sportiv al stadionului și se definește prin câteva elemente puternic distincte: eleganță, senzații excentrice, prezență rafinată, încredere, inspirație, calitate. Este un spațiu modern, viu, în stil cutting-edge. O pată de culoare, o bucată care nu e nici în plus, nici nu lipsește din contextul arenei și își creează din fragmente de idei și forme o identitate de sine-stătătoare.

La început a fost ca o mansardă la sol, apărută datorită arhitecturii arenei sportive. Designul inovativ s-a folosit de alte mici fragmente cu care să niveleze propria galerie și să se adapteze în mod cu totul creativ la oferta limitată a spațiului. Arhitectura restaurantului este sculpturală, contemporană, construită cu materiale noi și se bazează pe un joc inspirat de nuanțe: de la gri mineral la bej de catifea la un verde neașteptat de viu. E greu de crezut că o asemenea apariție se poate desfășura într-un loc atât de industrial, închis, betonat. Noi vă sugerăm cu toată căldura să îndrăzniți să-l cunoașteți în amănunt.

Nu, nu doar să-l vedeți. Cu siguranță vă așteaptă câteva experiențe senzoriale pe care nu le veți putea refuza. Cutting-edge cuisine? Bucătăria noastră se folosește de instrumente de înaltă tehnologie și inovație gastronomică. Asta îl scutește pe chef-ul nostru să se grăbească; o face aparatura pentru el suficient de bine încât el să-și aloce tot timpul pentru creativitate, idei, combinații exotice de arome și gusturi. Astfel că nu doar designul interior ca spațiu e inedit, ci și designul farfuriilor noastre. Fragmente de inspirație.

Dacă o fotografie valorează o mie de cuvinte, la noi o farfurie valorează cel puțin o mie de senzații. Gastronomia Fragment nu oferă o simplă degustare, un miros plăcut sau un aranjament clasic. Nouă ne place să pictăm în culori vii și să creăm farfurii cu gust, cu simț estetic, cu pofta de viață a unui chef inspirat de ingredientele pe care le folosește. Intenția noastră este să vă simțiți fermecați de toate combinațiile de culori, texturi, arome și mirodenii pe care vi le oferim cu încredere. Ba mai mult, ambroziile noastre exotice sunt asociate cu un nectar potrivit întotdeauna. Avem o gamă largă de vinuri recomandate pe care ospătarii sunt pregătiți să vi le prezinte și să vă inspire pentru alegerile cele mai îndrăznețe.

Am putea să vă facem o ofertă de moment pe care să n-o puteți refuza, dar preferăm să vă facem o promisiune pe termen lung. Vom deveni un Fragment din viața voastră, unul la care țineți mult pentru că vă respectați și pentru că vă doriți experiențe intense pentru voi, prietenii voștri, partenerii voștri, iubirile voastre. Vom ști să organizăm evenimente speciale în fiecare lună care să abunde în tematici specifice și povești picante ale chef-ilor invitați. Vom fi atât de versatili încât vom oferi meniuri punctuale inspirate din tematici și povești; creațiile și ideile noastre vor fi într-o continuă dinamică, dar se vor baza întotdeauna pe constanța calității noastre. Iar constanța calității noastre va fi hrănită de prezența voastră constantă.