”Fragmente de toamnă”, o poveste în restaurant

Cine-a spus că toamna se numără bobocii? La noi nu există timp de numărat nimic, de la inaugurarea restaurantului suntem într-o continuă mișcare. Este atât de interesant cum încep lucrurile să capete contur atunci când le lași să se deseneze și singure. 🙂 Nici n-a trecut bine o lună și deja suntem în ajun de un nou eveniment special marca Fragment, pe care am promis că-l vom pregăti cel puțin lunar și care va pune în valoare calitățile creative ale bucătarilor noștri, dar și al unor chefi invitați.

De această dată, mai precis în 23 noiembrie, de la ora 20.00, organizăm o cină gastronomică intitulată ”Fragmente de toamnă”, în care ne propunem să prezentăm, cu ajutorul inspirației lui chef Eduardo, un meniu special construit din tematica toamnei. Da, există atâta bogăție și atâta culoare în acest anotimp încât nu puteam să nu ne lăsăm furați de magia ei și să realizăm ceva special pentru clienții noștri. Așadar, meniul surpriză va fi unul complet, vom divulga în curând ce presupune mai exact, iar acesta va putea fi încercat și savurat timp de 2 săptămâni ca meniu suplimentar la lista noastră de preparate cu care sunteți obișnuiți. Iar ceea ce Eduardo pregătește în acest sens va fi asociat – cum altfel? – cu vinurile cele mai potrivite pentru această perioadă și pentru tabloul nostru culinar de toamnă.

Deschidem seria de cine gastronomice cu tematici alese împreună cu cheful nostru, Eduardo. Chef Eduardo și-a început cariera în bucătăria bunicii lui, când încă nu știa exact că toate informațiile pe care le prelua cu pasiune urmau să-i fie de mare folos. La 19 ani, când a fost ales să-și practice talentul și cunoștințele într-una din cele mai căutate locații din Mexic, a înțeles că dorința lui inițială de a deveni arhitect se va transforma într-o carieră de arhitect al preparatelor culinare de înaltă clasă. A dobândit o vastă experiență lucrând ca chef în restaurante importante din Caraibe și a venit în România ca să ne încânte simțurile cu tot ce a învățat până acum. Așa că nu puteam inaugura evenimentele noastre lunare cu altcineva decât cu gazda bucătăriei noastre, iar de luna următoare deja ne vom bucura și de prezența unor bucătari invitați.

                                                                    Fragment-FragmenteDeToamna_Invitatie_Digital_21x10cm_131115_04

Noi suntem un Fragment aparte și ne dorim ca ceea ce facem în spațiul nostru să se desfășoare în conformitate cu ideile noastre de calitate și inovație. Evenimentele ”Fragmente de…” sunt un concept nou pe care dorim să-l creștem alături de voi. Așa că vă așteptăm cu drag să participați la cina gastronomică ”Fragmente de toamnă”. Nu uitați să vă rezervați locuri la numărul de telefon 0770102030 sau pe mail la reservations@fragment.ro.